personvern og cookies

Vi i manamana+mellomstor bryr oss om din sikkerhet. Les om vår Personvernpolicy her. Skulle du ha noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt på nancy@manamana.no.

HVEM ER ANSVARLIG?

MELLOMSTOR AS Org Nr. 999533302 er behandlingsansvarlig for alle personopplysninger som deles med oss. Vi har til hensikt å behandle alle personopplysninger på en åpen måte i henhold til norsk lov (inkludert EUs GDPR General Data Protection Regulation som ble gyldig i Mai 2018).

HVILKE OPPLYSNINGER BEHANDLER VI?

Med personopplysninger menes all informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en privatperson. Det kan for eksempel være navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Det kan også være ordrenummer og IP-adresse, eller informasjonskapsler om nettaktivitet som lagres lokalt.

HVORDAN HENTER VI INN OPPLYSNINGER?

Vi lagrer ikke informasjon om våre kunder uten behandlingsgrunnlag. I de fleste tilfeller innebærer dette et aktivt samtykke. Med det menes at du aktivt gir oss beskjed om (for eksempel ved å krysse av i en rute) ditt samtykke. Ved kjøp i vår nettbutikk er behandlingsgrunnlaget nødvendig for avtaleinngåelse i tillegg til lovpålagte krav om bokføring. Idet du skriver inn opplysninger om deg på www.manamana.no, forstås dette som et aktivt samtykke.

1) VED KJØP: En måte vi henter opplysninger på er når du handler hos www.manamana.no. Når du kjøper noe i nettbutikken skriver du inn visse opplysninger om deg selv. Disse opplysningene er nødvendige for at vi skal kunne sende deg varen du bestiller, samt kreve inn betaling for varen(e), og vil ikke benyttes i annen hensikt. Dersom du gjennomfører et kjøp vedgår du å være innforstått med dette.

2) VED PÅMELDING NYHETSBREV: Dersom du registrerer deg til vårt nyhetsbrev gir du oss tilgang på din kontaktinformasjon slik at vi kan sende deg relevant informasjon og tilbud. Du kan til enhver tid melde deg av tjenesten ved å trykke på linken nederst i nyhetsbrevet. Vi vil ikke sende deg nyhetsbrev uoppfordret eller med mindre du selv har meldt deg på tjenesten.

3) NÅR DU KONTAKTER OSS: Dersom du kontakter oss, for eksempel per epost eller telefon, vil informasjonen du legger ved henvendelsen brukes til å svare deg. Vi vil aldri uoppfordret dele denne med en tredjepart.

4) INFORMASJONSKAPSLER / COOKIES Når du er inne på vår nettside og bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og data som kan leses av oss. Dette foregår i korte trekk slik at vi ved besøk på www.manamana.no sender deg små informasjonskapsler, som ved din datamaskin ved senere besøk sendes tilbake til oss. Vår bruk av cookies er nødvendig for å optimalisere nettsiden til din bruk. Vi benytter informasjonskapsler til interessebasert reklame. Det vil si at informasjonen om hva du foretar deg på hjemmesiden, for eksempel hvilke produkter du titter på, kan lagres for at vi skal gi deg relevant informasjon. Vi bruker også cookies til å beskytte oss fra svindel. Dersom din nettleser er stilt inn til å blokkere cookies, vil du ikke kunne fullføre et kjøp eller dra nytte av visse funksjoner og tjenester på www.manamana.no, for eksempel å samle produkter i vår handlekurv. Som et resultat av dette anbefaler vi deg å godkjenne cookies fra oss i din nettleser.

HVA DELES MED PARTNERE OG TREDJEPARTER?

Som behandlingsansvarlig videreselger ikke Mellomstor AS opplysninger om våre kunder til en tredjepart. Vi benytter imidlertid noen nødvendige integrasjoner på vår nettside som gjør at din informasjon kan være innom aktører vi samarbeider med. I hovedsak benytter vi en plattform som heter Squarespace for vår nettbutikk. All design og endringer av nettbutikk utføres av oss i Mellomstor AS, og går ikke innom noen tredjepart som databehandlere. Andre databehandlere vi samarbeider med er Google Search Console, Facebook, MailChimp, Stripe og Paypal.

VIL DU HA INNSYN ELLER GJØRE ENDRINGER I DINE OPPLYSNINGER?

Dersom du ønsker innsyn i, gjøre endringer på eller få slettet dine opplysninger, kan du sende oss en mail på nancy@manamana.no, eller per post til Mellomstor AS, Henrik Wergelandsgate 11A, 4612 Kristiansand. Du har rettighet til å protestere mot og begrense behandlingen av personopplysningene dine. Skulle noe være uklart oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Du har også rett til å kontakte Datatilsynet dersom du er uenig i Mellomstor AS´s behandlingsmåter.

OPPLYSNINGER VI ER PLIKTIG Å TA VARE PÅ

Vi er lovpålagt til å holde på visse opplysninger. Personopplysninger i forbindelse med kjøp lagres i henhold til Lov om bokføring, og normalt i 10 år etter utgangen av regnskapsåret. Denne informasjonen vil benyttes til regnskapsformål.